Over Het Vergezicht

over het vergezicht

Het Vergezicht is hét magazine van Children Asking: een vrijwilligersorganisatie die zich wereldwijd met hart en ziel inzet voor onderwijs volgens Bijbelse principes aan kansarme kinderen. Wil je meer weten over het werk van Children Asking? Abonneer je dan gratis op onze magazine en ontvang het twee keer per jaar op je deurmat! 

We dromen van gelijke kansen voor alle kinderen ter wereld om te kunnen groeien en ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de wereld. In het magazine lees je hoe we hier samen met kerken en organisaties in ontwikkelingsgebieden gestalte aan geven. Via diepgaande interviews houdt dit magazine je up to date over ontwikkelingen binnen de wereldwijde kerk. En via persoonlijke verhalen over kinderen in ontwikkelingsgebieden ontdek je hoe kinderen opgroeien in moeilijke omstandigheden.

Kortom, het Vergezicht is een magazine dat gelooft in vrede, gerechtigheid en een hoopvolle toekomst.

Samen bouwen aan een betere wereld

Wij willen onze blik op de toekomst gericht houden. Positief en vol hoop en geloof dat niet altijd het treurige beeld wat het nieuws ons dagelijks voorschotelt zal blijven overheersen. Achter die, vaak weerzinwekkende realiteit van machtswellust, egocentrisme, oorlog en geweld ligt ook nog een andere wereld. Een wereld die wij aan onze kinderen onderwijzen, waarin de Bijbelse principes: 1) onafhankelijkheid, 2) verbinding, 3) karakter, 4) individualiteit, 5) zelfbeheersing, 6) rentmeesterschap en 7) zaaien en oogsten de toon aangeven.

Die wereld kunnen we alleen samen bouwen.

Eric Visser 

Oprichter Children Asking 

Scroll naar boven